AT&T:n johtaja ylistää Lumiaa

Paistaa se päivä joskus risukasaankin. AT&T tulosjulkistuksen yhteydessä AT&T:n Mobility-yksikon toimitusjohtaja Ralph de la Vega ylistää Nokian Lumiaa.

CNBC:n lähetyksessä toimittajat keskittyvät kysymään de la Vegalta iPhonen menestyksestä ja tulevasta iPhone 5:sta, mutta de la Vega kääntää keskustelun toimittajien vastahakoisuudesta huolimatta Nokian Lumiaan. De la Vega kertoo Lumia 900:n olevan loistava laite ja uskoo, että se tulee menestymään mahtavasti.

Kun toimittaja kysyy, onko de la Vega nähnyt jo iPhone 5:n, de la Vega vastaa: "En voi kommentoida sitä, mutta voin sanoa, että minulla on viimeisin ja mahtavin Nokian laite itselläni."

Kun toimittaja kysyy, mitä puhelinta de la Vega itse kantaa taskussaan sillä riskillä, että valmistajat suuttuvat, hän vastaa: "Minulla on viimeisin, joka on Nokia Lumia. Minulla on aina uusin käytössäni ja tämä on mahtava laite."

Katso kommentit itse videosta kohdista 5:10 ja 7:40.

Nämä kommentit eivät vielä Nokiaa pelasta, mutta ovat siitä huolimatta erittäin positiivisia signaaleja Nokian paluusta USA:n markkinoille.

3 comments

25
Huh

25
Huh

26
Huh

Sivut

Kommentit