Uudistuksia blogissa

Miljonaariksi.com on kokenut tänään muutamia uudistuksia, joilla pyritään aktivoimaan sivuston laajaa lukijakuntaa kommentoimaan ja keskustelemaan artikkeleiden yhteydessä aiempaa enemmän.

Sivustolla aiemmin ollut keskustelufoorumi on suljettu ainakin toistaiseksi, koska keskustelu siellä ei koskaan lähtenyt lentoon. Osaltaan tämä johtunee keskustelufoorumin heikosta käytettävyydestä ja rekisteröitymispakosta.

Myös blogiartikkeleiden kommentointia uudistettiin. Rekisteröitymispakko on poistettu ja vanhan kommentointijärjestelmän korvaa Facebookin tarjoama Facebook social plugin. Kommentteja pystyvät siis kirjoittamaan Facebookiin kirjautuneet käyttäjät.

Muista myös Miljonääriksi.comin virallinen Facebook-sivu, jonka kautta pysyt ajan tasalla mm. uusista blogiartikkeleista.

Toivottavasti näillä uudistuksilla saadaan lisää aktiivisuutta myös teidän lukijoiden keskuuteen, sillä kaikki kommentit ja juttuideat ovat tervetulleita! Lukijoita edelleen riittää, sillä esimerkiksi viime viikolla sivustolla vieraili yli 2000 eri kävijää.

Kommentit