Saunatilat kokouksiin ja saunailtoihin

Yhteistyökumppanimme artikkeli.

Saunatilat soveltuvat hyvin monenlaisten tapahtumien järjestämiseen, kuten kaveriporukan saunailtoihin, yritysten workshoppeihin tai tiimipäiviin, synttäreihin, polttareihin, varpajaisiin ja muihin juhliin. Perinteisesti vuokrattavan vapaan saunatilan löytäminen on ollut haastavaa ja on edellyttänyt useita soittoja, sähköposteja ja tarjouspyyntöjä eri tiloihin. Aiemmin saunatilojen etsijöiden apuna ovat olleet lähinnä saunatiloja netissä listaavat palvelut, kuten saunaan.fi. Nyt saunatilamarkkinoilla on kuitenkin myös täysin uudenlaista tarjontaa.

Uusi vuokrattavia saunatiloja tarjoava SaunaOnline.fi on palvelu, jossa vapaana olevan saunatilan voi etsiä ja varata helposti ja nopeasti suoraan netissä. Palvelussa on mukana jo yli 50 saunatilaa eri puolelta Suomea ja kaikkien näiden tilojen varauskalenterit näkyvät palvelussa reaaliajassa. Palvelun hakukoneella löydät helposti tiettynä päivänä vapaana olevat tilat kaupungissasi. Tämän lisäksi varauksen voit tehdä mihin vuorokaudenaikaan tahansa suoraan netissä ilman tarvetta puheluille, sähköposteille tai tarjouspyynnöille.

Palvelussa on mukana saunatiloja jo kymmenistä eri kaupungeista. Suurimpien kaupunkien osalta löydät palvelusta esimerkiksi seuraavat sivut:

Palvelu helpottaa merkittävästi sekä saunatilojen asiakkaiden että saunatilan vuokraajien elämää. Saunatilojen asiakkaiden ei enää tarvitse soittaa pahimmillaan kymmeniä puheluja vapaata tilaa etsiessään ja käyttää päiviä sähköpostirumbaan. Palvelussa näkee yhdellä haulla kaikki tiettynä päivänä vapaana olevat tilat, joita pystyy helposti vertailemaan.

Saunatilojen vuokraajien taas ei tarvitse tuottaa pettymystä asiakkailleen myymällä "ei oota". Voi sanoa, että SaunaOnline teki saunatiloille sen, minkä Hotels.com teki hotelleille ja ebookers.fi lennoille!

Kommentit